Bacteria Shield Sweden sponsrar Karl Dyall och svenska crossfitdeltagare i Los Angeles.

Finns det risk för att bakterier blir resistenta?

Läs vår FAQ

Företag och organisationer

En hälsosam personal är en lönsam personal!

Med Bacteria Shield minskas sjukfrånvaron och lönsamheten ökas. Produkten är effektiv mot både virus och bakterier, enkel att använda, och dessutom mycket kostnadseffektiv.
Inför OS i Sotji väljer den svenska Skidskyttelandslaget att använda Bacteria Shield. Vi har mycket goda referenser från de företag och organisationer som testat Bacteria Shield. Till en låg kostnad har sjukfrånvaron minskats – och lönsamheten ökats!

VÅRT FÖRMÅNLIGA SMÅFÖRETAGARPAKET

För endast 695 kr* får du Bacteria Shield så det räcker för 5 anställda i ett helt år!
Du får en dispenser och två stycken refillpåsar (800 ml). Ordinarie pris för detta är 1050 kr*.

"Det känns tryggt med ett långtidsverkande skydd"

Kristin Engvall, Söderslottets Förskola i Gävle

VILL DU HA ETT UNIKT ERBJUDANDE FÖR JUST DITT FÖRETAG?

Kontakta oss så kan du få ett mycket prisvärt erbjudande anpassat till just ditt företag – vår ambition är att alltid ge unika erbjudanden anpassade till varje kunds unika behovsbild!

Personalen är den viktigaste resursen i alla företag och organisationer. Bacteria Shield tillför en hälsosam resursförbättring. Med en hälsosam personal ökar både välmående och produktivitet. Istället för sjukfrånvaro skapas en ökad lönsamhet och ett välmående som genomsyrar verksamheten som helhet.

Vi erbjuder företag och organisationer olika lösningar med utgångspunkt i den unika behovsbilden. Det finns bland annat förpackningar på 50 ml (motsvarande 120 doseringar), väggdispensers på 800 ml (motsvarande 1900 doseringar) och servetter.

Bacteria Shield Dispensers

Inköp och priser

För inköp och priser kontakta oss direkt på:

Telefon 0690-61720
Mobil 070-307 59 58.

>